Stappenplan 

 

De volgende stappen zijn van belang voordat we aan de slag kunnen en deze geven vooraf een helder en duidelijk beeld van de efficientie en effectiviteit van Triteon. 

 

1. Inventariseren

We brengen samen in kaart wat de totale drukwerkbehoefte is van uw organisatie. 

 

2. Definiëren

Alle technische specificaties van uw drukwerk worden vastgelegd. Onduidelijkheid is daarna uitgesloten.

 

3. Analyseren

Op basis van de inventarisatie en definiëring ordenen en beoordelen we aantallen, (jaar)verbruik en technische gegevens.

 

4. Optimaliseren

Op basis van deze analyse kunnen we u adviseren om bepaalde zaken te standaardiseren: denk hierbij aan papiersoorten, gramsgewichten, kleurreproducties, kwaliteit, uitvoering en productiewijze per productgroep.

 

5. Rubriceren

Alle items worden ingedeeld in verschillende groepen, die zullen binnen het Triteon systeem op een logische manier zichtbaar zijn.

 

6. Procedures

Op basis van alle voorgaande stappen wordt Triteon voor u ingericht met nog voldoende keuzemogelijkheden voor u.

 

7. Implementatie en opleiding

Zodra Triteon is ingericht volgens uw wensen, kunnen wij de web-2-print applicatie binnen uw organisatie implementeren. Uw personeel kan de voordelen direct ervaren en waar nodig verzorgen wij opleidingen voor het beheer en gebruik van het programma.

 

8 Monitoren en adviseren

Met Triteon zijn al uw drukwerkzaken continue te monitoren. Met dit overzicht kunnen wij u adviseren bij de verdere ontwikkelingen.

zoeken
Referenties